top of page

Redovisning                           Affärssystem/Fortnox                Digitalisering

Redovisning

Löneadministration

Beskattning

Bokslut & deklaration

Årsredovisning

Rådgivning

Ekonomistyrning

Affärsutveckling

Bolagsfrågor

Styrelsearbete

Vi är specialiserade på Sveriges ledande molnbaserade affärssystem, Fortnox. Vi har hjälpt företag att införa Fortnox samt utbildat i programmen sedan 2004. Dessutom har vi god kunskap om integrerade molntjänster som möjliggör papersfri och enkel administration, kort sagt det "digitala kontoret"

 

 

En modern och effektiv systemlösning skall vara digital. Underlag för affärshändelser skall vara i digital form från början eller digitaliseras. Fortnox har en komplett lösning för en helt digitaliserad redovisning. Vi kan programmen i detalj och hjälper till med en optimal lösning med eller utan integrationer.

Support & Utbildning       Out- eller insourcing             Tillväxtbolag

Vi erbjuder support och utbildning både när det gäller redovisningsfrågor och Fortnox. Genom att veta att det finns stöd kan man själv sköta stora delar av både administration & redovisning.

 

Oavsett vilken förändring ni planerar kan vi bistå med råd och hjälp. Vi har erfarenhet av interima lösningar under till exempel förändringsprocesser. 

 

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa växande bolag. Genom samverkan skapas anpassade lösningar som ger grund för tillväxt och korrekt bedömning av ekonomin.

bottom of page